|
FreeSpace PL
Polish Community Center Discussion Board
|
| Author |
Message |
Psychoo
Final Five

|
Posted:
08-11-2009 01:17 pm |
|
Ponieważ sprawy uczelniany zagnają mnie w tym roku do Lublina w dniach 13-15 listopada, postanowiłem połączyć przyjemne z pożytecznym i wybrać się na Falkon.
Lubelski Falkon to jeden z większych i bardziej znanych konwentów fantastyki więc nie będę się tu o nim rozpisywał. Każdy może wejść na stronkę i przeczytać sobie plan imprezy. Jak na każdym szanujacym się konwencie będą spotkania autorskie (m.in J. Ćwiek, M. Kozak , J. Komuda, M.L. Kossakowska), prelki, games - room, rpg - roomy, etc. Powiem tylko że tegoroczny Falkon to dziesiąta, jubileuszowa edycja, więc nie zdziwię się jeśli poza atrakcjami wymienionymi w programie pojawią się jakieś urodzinowe niespodzianki. Tym bardziej warto się zainteresować.
Forumową Eskardę Zaczepno-Obronną (FEZO) reprezentować będzie Cyfek i ja, i być może Vidu (walczy z przeciwnościami o możliwość przyjazdu w piątek, możliwe że pojawi się dopiero w sobotę). Poza przejęciem władzy nad światem i rytualnym spożyciem konwentowej pizzy w planach jest partyjka w FreeSpae Card Game. I to będzie raczej jedyny akcent FSkowy, bo skromna przenośna maszynka do liczenia nie daje sobie rady z Openkiem 3.6.10, a z czymś starszym nie ma sensu się pokazywać.
Czy ktoś jeszcze wybiera się na Falkon? Chętnych proszę o wpis w topiku, co by zgrać się jakoś po przyjeździe.
Oficjalna strona Falkonu2k9: http://www.falkon.konwent.pl/ |
|
 |
|
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum |