| Author |
Message |
Shiv
Spambot

|
Posted:
29-08-2009 09:26 pm |
|
| Quote: |
| Takie jawne wyśmiewanie się z czyjejś pracy jest czystym chamstwem. |
Może by było, gdyby nie to, że mówiłem co zmienić na Gadu Gadu Kobrarowi kilka razy i nie zrobił tego.
Osiągnięć nie ma więc.
Ale racja, było w tym trochę chamstwa i przepraszam. Ale ja też czuję się zignorowany.
| Jak dla mnie, to on coś osiągnął. |
Sam bym tak chciał umieć i to polepszać, w tym się zgadzam.
Gratluję jednak pierwszych udanych konwersji, tylko tak dalej
Po jeszcze głębszym namyśle jest mi przykro, za krytykę w ten sposób. Po prostu z jednej strony poczułem się zirytowany tym, że mnie zignorowano, a z drugiej teraz jednak potraktowałem Kobrara zbyt szorstko.
Jeszcze raz przepraszam.
Jak na rozpoczęcie od latających dildo do zakończenia na modelu, który działa w FSie, to faktycznie dużo
A edytowac postow to juz nie mozna?
Można, przepraszam  |

Earth Defence
Shadow Genesis
Last edited by Shiv on 30-08-2009 07:57 pm; edited 1 time in total |
|
|
|
 |
WIELKA PIĄTKA
Jeden-w-Pięciu-Osobach
|
Posted:
29-08-2009 09:41 pm |
|
Na Trygława i Swaroga!
Nic tylko flejmy i kajania, depresje i konflikty! Ludzie, jesteście szczęśliwym społeczeństwem, cieszcie się! Tak długo, jak Final Five i Światła Partia panuje na tym forum wszystko zmierza ku lepszemu! Spójrzcie z nadzieją w przyszłe jutro, powiadamy wam!
Shiv, abyś się nie czuł ignorowany - warn za doubleposta Używamy opcji "edit"  |
|
|
|
|
 |
Kobrar
Commander

|
Posted:
30-08-2009 12:01 pm |
|
As I remember... Hmm... Jeżeli to dobrze zrozumiałem, Shivie, chciałeś, abym podzielił Mantę na części, nie podobało ci się, że wygląda jak zbudowana z 1 płyty. Więc, jak chyba widać, "pociąłem" texturę na kawałki. Może nie o to chodziło, może zapomniałem o czym innym, co mówiłeś. Sprawdzę. Nie mam w zwyczaju obrażania się, więc możesz mnie jeździć Chciałeś też, żebym "ubrudził" texturę, więc, jak widać, osmalenia są, naokoło luf i w miejscach, w których podczepione są rakiety. Nie są piękne, ale są xP Nie są to finalne wersje, planuję kiedyś odcięcie skrzydeł od modelów i zrobienia z nich prawdziwych osłon[obrażenia skrzydeł nie powodują uszkodzenia statku jako takiego, tak, jak powinno być], a wtedy trza będzie zrobić znowu nowe textury. Wszystko przed nami. Howgh! |
_________________ Pier****ć święta -.- |
|
|
|
 |
Ziame
Commander

|
Posted:
30-08-2009 02:37 pm |
|
|
|
|
 |
MoonMoon
Final Five Expansion pack

|
Posted:
30-08-2009 04:52 pm |
|
| Shiv wrote: |
| Takie jawne wyśmiewanie się z czyjejś pracy jest czystym chamstwem. |
Może by było, gdyby nie to, że mówiłem co zmienić na Gadu Gadu Kobrarowi kilka razy i nie zrobił tego.
Osiągnięć nie ma więc.
Ale racja, było w tym trochę chamstwa i przepraszam. Ale ja też czuję się zignorowany.
| Jak dla mnie, to on coś osiągnął. |
Sam bym tak chciał umieć i to polepszać, w tym się zgadzam.
Gratluję jednak pierwszych udanych konwersji, tylko tak dalej
Po jeszcze głębszym namyśle jest mi przykro, za krytykę w ten sposób. Po prostu z jednej strony poczułem się zirytowany tym, że mnie zignorowano, a z drugiej teraz jednak potraktowałem Kobrara zbyt szorstko.
Jeszcze raz przepraszam.
Jak na rozpoczęcie od latających dildo do zakończenia na modelu, który działa w FSie, to faktycznie dużo
A edytowac postow to juz nie mozna?  |
No na miejscu kobrara to jeszcze bym cie opieprzyl
Ja nikomu nie pozwalam sie wpieprzac w moja wizje okretu
co najwyzej moge wykonac model dla kogos wg jeko widzimisie
Nie nalezy nikomu nic wpychac na sile tylko dlatego ze tobie sie to podoba Shiv Wiecej tolerancji  |
Na złotnika sąd przyszedł; bezwzględny a szczery
Dał wyrok nieodwłocznie: "Nos dla tabakiery!" |
|
|
|
 |
Kobrar
Commander

|
Posted:
05-07-2010 06:59 pm |
|
Zrobione, bo... bo tak. I zacząłem przed Moonem xP
I, tradycyjnie... double dildo.
Sugestie i komentarze? Tak, Qbi, głowa jest za duża, ale mi się podoba tak jak tobie fov main beama Anchorage xP |
|
|
|
 |
Qbitus
Commodore

|
Posted:
05-07-2010 07:02 pm |
|
| Sugestie i komentarze? Tak, Qbi, głowa jest za duża, ale mi się podoba tak jak tobie fov main beama Anchorage xP |
Śmiej się śmiej , w twoim borku jest więcej niedociągnięć jak np. obrzydliwe piekarniki na środkowej części  |
_________________ Zaawansowany konwerter modeli, Podstawowy FREDer, Tabeler, Amatorski Grafik 2D, Konsultant Fabularny.
GG:9848444

Shadow Genesis |
|
|
|
 |
Alpha-77
Lieutenant

|
Posted:
05-07-2010 08:01 pm |
|
Gdybym potrafił obsługiwać jakikolwiek program do tworzenia modelów 3D i gdyby Kobrar mi pozwolił zmienił bym pewną rzecz:
- przód byłby bardziej smukły
Ogółem okręt jest ładny, coś o czym może marzyć każdy kapitan. |
|
|
|
|
 |
Qbitus
Commodore

|
Posted:
05-07-2010 08:15 pm |
|
Z nudów przewaliłem cały temat. Na pierwszch stronach dostawałem niemalże historycznego śmiechu połączonego z atakami drgawek, epilepsji i ataków albańskich wirusów komputerowych. Później było już lepiej. Mimo iż dalej robisz nieziemskie dziwactwa, to muszę przyznać że w stosunku do pierwszych prac poczyniłeś postępy .
Spam must be...
Łeb Borka i tak jest za duży, a fov 160 rlz  |
_________________ Zaawansowany konwerter modeli, Podstawowy FREDer, Tabeler, Amatorski Grafik 2D, Konsultant Fabularny.
GG:9848444

Shadow Genesis |
|
|
|
 |
GutexPOL
Ensign

|
Posted:
05-07-2010 11:05 pm |
|
Kurcze niektórzy to mają dar z robieniem tych statków. Modele mi się podobają Wspaniała robota! |
_________________ Poszukuję kogoś kto wytłumaczy mi jak grać w necie w FreeSpace . I Kogoś kto mnie pouczy
GG : 8843749 - Chcesz pogadać. Napisz! ALe nie zapomnij się przedstawić i dopisać że jesteś z forum  |
|
|
|
 |
Kobrar
Commander

|
Posted:
31-07-2010 01:25 pm |
|
Niewiele zostało zrobione, ale ja naprawdę potrzebuję uwag i sugestii -.-
Pudło ma 20x20xjakieś 13m. Może byc Ares, a może być Ulysses. Dla porównania. |
|
|
|
 |
|
|
| Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum |